Iz bogate ponude tvrtke Pescatore su nam za oko zapela dva proizvoda, jedan štap i jedna rola, BLACK CAT PASSION PRO FD i BATTLE CAT FUN

Kako se i iz naziva BLACK CAT PASSION PRO FD može naslutiti, ova je rola kreirana za pasionirane ribolovce koji od opreme očekuju uvijek maksimum. Kombinacija kalema velikog kapaciteta, twist-free sistema i velike ergonomski obrađene pogonske ručice, ovu rolu čine idealnom za lov krupnih riba, od kapitalnih orada do ogromnih ugora. U ponudi su tri veličine, 640, 660 i 680 s tim da je kod prvog modela prijenosni model 5,2:1 dok je na ostalima omjer nešto sporiji, 4,8:1. Sve su role uležištena sa 6 ležajeva a kočiona snaga prednjih kočnica se kreće, od manjeg modela prema većem, od 6,5 preko 12 do 15 kilograma. Cijena role Black Cat Passion Pro FD se u zavisnosti od odabrane veličine kreće od 440 do 553 kune.

A štap BATTLE CAT FUN je štap kreiran da bi ribolovac mogao do krajnosti uživati u ribolovu. Blank je izveden tako da prenosi svaki drhtaj varalice, a onda i ulovljene ribe. Idealna je za sve oblike light ali i medium spinninga, uključujući i shore jigging kao i light slow blatt jer je CW za ovaj model 200 grama. Provodnici su ALPS-SIC, karakteristično zlatne boje što u kombinaciji s tankim blankom štapu daje aristokratski izgled dok je ležište role FUJI. Štap je dug 2,2 metra i dvodijelne je konstrukcije s tim da je mjesto spoja neposredno iznad rukohvata čime su zadržane sve karakteristike jednodijelnih modela. Cijena ovog štapa je 997 kuna.

 

INFO:

Pescatore

Tel. 091-364-0078

lunamarisveleprodaja@gmail.com

pescatoreveleprodaja@gmail.com