BBS sport je svoj bogati asortiman obogatio novom serijom Tubertinijevih štapova za lov liganja i sipa. U ponudi se može naći puno toga i za početnike ali i za prokušane majstore eginga.

MAGIC SEPPIA je serija štapova izvrsne završne obrade koja je namijenjena ponajprije lovu liganja iz plovila. Riječ je o ekstremno osjetljivim štapovima s vrlo balansiranom i progresivnom akcijom zahvaljujući kojoj se nijedna zakačena lignja neće osloboditi ni pasti sa skosavice. Budući da su ovi štapovi trodijelne konstrukcije, vrlo su jednostavni za transport, a budući da im se dužina kreće od 1,8 do 2,1 metara rukovanje je više nego praktično.

 

AKEMI EGI su robusni štapovi za lov liganja i sipa izvrsnih bacačkih performansi naoružani vrlo reaktivnim i osjetljivim vrhom. Opremljeni su SiC vodilicama i razdijeljenom drškom izrađenom kombiniranjem pluta i EVA-e. Blank je potpuno karbonski s integriranim Moon Glow dodacima vidljivima u lošim svjetlosnim uvjetima ili potpunom mraku. Ovaj je model osmislio i potpisuje svjetski prvak Marko Volpi. Preporučena veličina varalica za ovaj model je od #2.0 do #4.0.

 

SATORI EGI su dvodijelni štapovi za lov liganja ili sipa s obale. Riječ je o štapovima visoke kvalitete s ultra laganim blankom visoke modulacije i nevjerojatno osjetljivim tubular vrhom koji omogućava savršenu preciznost i maksimalnu kontrolu varalica. Ovi su štapovi opremljeni vrhunskim SiC vodilicama, Moon Glow visoko fosforescentnim dijelovima štapa koji svijetle u mraku, te ekskluzivnim sjedištem role. I ovaj je model osmislio i potpisuje Marko Volpi, svjetski prvak. Preporučena veličina varalica je od #2.5 do #3.5.

 

NIRO EGI je štap visokih performansi s odličnim sposobnostima izbačaja i optimalnog vođenja varalica. Niro Egi je akcijom predviđen za rad sa skosavicama veličine od #1.58 do #3,5. Zahvaljujući svojoj brzoj akciji i odličnom vrhu, ovaj štap odrađuje svoj posao savršeno. Opremljen je Fuji vodilicama i EVA drškom te Moon Glow dodacima za bolju vidljivost u lošim uvjetima ili mraku. I ovaj je model također osmislio i potpisuje Marko Volpi.

 

TEKKAN EGI su dvodijelni štapovi kreirani za lov liganja iz plovila. Tekkan Egi štapovi imaju visokomodulirani karbonski blank s ultra osjetljivim vrhom koji ima veliku snagu i moć uvijanja tako da s lakoćom amortiziraju svaku grubost u izvlačenju lignje ili sipe čime se bitno umanjuje mogućnost spadanja. Krajevi sekcija su u Moon Glow izvedbi što ih čini vidljivima u lošim svjetlosnim uvjetima ili potpunom mraku. Vodilice i sjedište role su Sea Guide dok je drška EVA s karbonskim umetcima. Završna obrada je upravo izvrsna. Ovaj štap nosi oznaku VLP što znači da ga je osmislio i potpisao svjetski prvak Marko Volpi.

 

SQUID WAWE je inovativna serija štapova za lov liganja iz plovila. Trodijelne je konstrukcije sa spigot spojem među prve dvije sekcije i put-in karbonskim vrhom. Zahvaljujući malo većem promjeru baze štapa, vršni se segment može pospremiti u unutrašnjost blanka donje sekcije štapa. Sve komponente su visoke kvalitete. Vodilice su Sea Guide, a drška štapa je razdijeljena i obložena s EVA pjenom. Blank štapa ima integrirane Moon Glow visoko fosforescentne detalje koji svijetle u mraku, a što pomaže boljoj vidljivosti štapa. I ovaj štap nosi oznaku VLP što znači da ga je osmislio i potpisao svjetski prvak Marko Volpi.
 

INFO:

BBS Sport

Tel.01/2303-435

www.ribolovnipribor.hr