Daiwa neprestano iznenađuje svoje vjerne ribolovce novitetima iznimne kvalitete i neupitne lovnosti. Jedno od vrlo uspjelih iznenađenja koje obilježava ovu sezonu 2018. godine je nova rola Daiwa Regal.

Za razliku od dosada viđenih modela iz ove obitelji, od kojih su našim ribolovcima najpoznatiji modeli namijenjeni ponajprije lovu na fermu, ovdje je riječ o spinnerskom modelu koji je na našem tržištu dostupan u tri veličine LT2000D-C, LT2500D-C i LT3000D-C.

Sve su veličine opremljene s 9 kugličnih ležajeva i jednim nepovratnim, ABS sistemom te pouzdanim DigiGear II pogonskim mehanizmom koji uredno prati Daiwine role od trofeja do trofeja.

Prijenosni omjer je kod ove role 5,3:1 dok je kočnica u stanju podnijeti i zadržati 10 kilograma tereta. Daiwa Regal jednim okretom ručice uvlači 80 centimetara strune s tim da je kapacitet kalema, primjerice kod modela Regal LT 3000D-C, za najlonski monofil promjera 0,33 milimetra 150 metara dok je za upredenicu klase #1.5, odnosno promjera 0,18 milimetara, punih 300 metara.

Rola je lagana, teška tek 215 grama čemu svakako doprinose aluminijski kalem i ručica, kao i rasterećeni rotor.

Rukohvat pogonske ručice je ergonomski oblikovan tako da od prve sjeda među prste što je slučaj i s pokretačem prednje finopodesive kočnice.

Tijelo i rotor role su metalik sive boje, dok je kalem aluminijski sjajan sa zlatno eloksiranim površinama. Preklopnik je čvrst i snagom opruge budi povjerenje u trajnost.

Rola Daiwa Regal je idealna za ribolov klasičnim spinnerskim tehnikama pri čemu će i u slučaju sudara s krupnijom lovinom, uspješno izvući pobjedu.

I za kraj jedan mali detalj koji će pozdraviti svi perfekcionisti. U kutiji se uz rolu, u maloj vrećici, nalazi i nekoliko silikonskih podloški s kojima se na vrlo jednostavan način može dodatno, prema željama i potrebama ribolovca nivelirati visina i položaj kalema.

Maloprodajne cijene ove role su 531 kuna za veličinu LT2000D, 550 kuna za veličinu LT2500D, te 584 kune za veličinu LT3000D.

 

INFO:

Luna Maris

Tel. 091-364-0078

lunamarisveleprodaja@gmail.com