Na ovogodišnjem, četvrtom međunarodnom turniru u ribolovu velike ribe koje je u suradnji s Turističkom organizacijom općine Budva organizirao sportskoribolovni klub Big game – Budva, u konkurenciji od devet ekipa, pobijedila je ekipa Predator iz Budve.

IV kup grada Budve je počeo 16., a završio se 19. svibnja svečanim proglašenjem pobjednika na kojem je ekipa Predator na čelu s kapetanom Zoranom Racanovićem sa 574,6 bodova i najvećom tunom osvojila prvo mjesto.
Glavni sudac natjecanja Vlada Vuković je rekao je da je ovo bio jako čudan ribolov.

Prvog dana bez ulova, što je prosto neverovatno. Drugog dana je bilo već sve drugačije… Bilo je puno kidanja, riba na štapu otkinuto, riba na štapu otkinuto, i u tako nekom ribolovačkom ludilu Zoran Racanović i ekipa Predator su se najbolje snašli – rekao je Vlada.

Vlada Vuković je također istakao kako mu je žao što u ovom natjecanju nije učestvovala nijedna ekipa iz Hrvatske u kojoj su izuzetni ribolovci, jer je iz Hrvatske bilo nemoguće doći brodom.

Ekipa Predator je u petak imala tunu od 43,95 kilograma, a u subotu još dvije ribe, jednu tunu tešku 43,35 kilograma i jednog luca od 10,160 kilograma, što ih je dovelo do medalje.

Pobjednik Zoran Racanović je rekao je da je na ovogodišnjem natjecanju more bilo dobro, jer je na prethodnim natjecanjima uvijek bilo nevrijeme.

Ove godine smo imali jake struje, i zato je bilo malo ribe. Mi smo imali najviše sreće. Sreća je u tome najbitnije. Znanje je možda trećina. Trećina su oprema i alati, a trećina je sreća – rekao je pobjednik ovog natjecanja Zoran Racanović.