Tica role su u svijetu ribolovaca poznate kao mali remorkeri koji ne posustaju ni pred najtežim izazovima. Zbog primjene novih najsuvremenijih materijala i tehnoloških postupaka, Tica role nove generacije jače su i izdržljivije nego ikada dosad. Među brojnim modelima izdvojili smo model Tica Samira Xtreme koji premda temeljno namijenjen laganom spinningu bez ikakvih problema podnosi i odrađuje i sve napore koje nameće vertical jigging.

Tica Samira Xtreme ima 10 zatvorenih ležajeva od nehrđajućeg čelika, kaljeni aluminijski kalem, anti-twist roler, kvalitetnu mikropodesivu kočnicu s karbonskim diskovima za glatko i nesmetano kočenje, robusni ‘solid’ aluminijski preklopnik te kompjuterski balansirani rotor. Pogonska ručica je aluminijska obrađena na CNC stroju s rukohvatom od EVA pjene s tim da je lako podesiva za ljevake i dešnjake. Valja naglasiti da model 5000 ima ojačani i malo veći prihvat.

Tica Samira Xtreme je dostupna u veličinama od 2500, 3000, 4000, 4500 i 5000 po cijeni koja se kreće od 902 kune za model 2500 do 1059 kuna za najveći model 5000.

Zbog izuzetnog omjera cijene i kvalitete Tica Samira Xtreme se svrstava u definitivni best buy proizvod na tržištu ribolovne opreme.

 

INFO:

BBS Sport

Tel.01/2303-435

www.ribolovnipribor.hr