Nomura je brend koji se specijalizirao za proizvodnju spinnerske opreme. U ponudi je gotovo sve primjenjivo na našem moru, od minijaturnih silikonaca, wobblera i zara, preko rola suvremenog futurističkog dizajna, pa do štapova koji oduševljavaju svojim izgledom i akcijom.

Nomura se po kvaliteti svojih proizvoda nalazi u samom vrhu spinning produkcije što s obzirom na način proizvodnje i nije nikakvo čudo. Svaki je proizvod podvrgnut rigoroznim testovima od onih vezanih uz odabir sirovine do finalnih testova vezanih uz konkretno ponašanje u ribolovu, kako samih varalica tako i svih ostalih komponenti. A ono što oduševljava je stav Nomurinog pro-tima koji voli reći da je trenutna kvaliteta i ponuda za njih zapravo samo nova početna točka jer se i od boljega uvijek može napraviti bolje.

No osim štapova, rola i varalica, Nomura u svom proizvodnom programu ima i strune, jig udice, O’Shaughnessy i Carolina worm udice, sinkere, rukavice, transportne torbe za štapove kao i cijeli niz praktičnih transportnih spinnerskih torbi.

Našim će spinnerima biti posebno zanimljiva devetnitna upredenica X9 Power Braid izvrsnih performansi izrađena od čistog polietilena, unikatnog u svojoj vrsti.

X9 Power Braid predstavlja vrhunski izraz japanske Power Balance i Full HD Resin Treatment tehnologije sa silikonskim površinskim premazom zahvaljujući čemu ova upredenica ima savršeno okrugao presjek. Budući da je mekana i fleksibilna,

omogućuje dalje i preciznije zabačaje.

Konkretno, to znači da zaobljenost presjeka omogućuje ovoj upredenici da reže vodu 47 posto brže nego osmonitna uprednica istog promjera pri čemu je i 20 posto otpornija na habanje.

Bacačke performanse ove uprednice oduševljavaju dok je nosivost upravo iznenađuje. Tako primjerice promjer od 0,12 milimetara ima prekidnu nosivost od punih 9 kilograma.

Nomura X9 Power Braid uprednica se proizvodi u Moss Green boji koja je idealna za većinu situacija u kojima se ribolovac može naći.

Nomura X9 Power Braid uprednica je dostupna u promjerima 0.10, 0.12, 0.14, 0.16, 0.18, 0.20, 0.25, 0.28, 0.30 i 0.33 milimetara u blister pakiranjima na kalemima zapremine 150 metara po akcijskoj cijeni od 132 kune bez obzira na promjer.

 

INFO:

Pescatore

Tel. 091-364-0078

pescatoreveleprodaja@gmail.com