Malo je štapova koji u sebi objedinjuju toliko toga kao što je slučaj s Tubertinijevim modelom Gorilla Boat Atlantis Pro.

Ovo je štap dvodijelne izvedbe proizveden na način zahvaljujući kojem ima sve odlike jednodijelnog štapa. Naime, štap je u proizvodnji složen kao jednodijelni nakon čega je blank radi lakšeg transporta prepiljen u koso te je na mjestu razdvajanja utisnut trn, tzv N. I. C. I. bajunet-spoj, tako da nakon sastavljanja sekcija štap ima sve odlike jednodijelnih modela.

No to nije sve, jer donja sekcija ima mogućnost teleskopskog produženja (Tubertini Telescopic Handle – TTH system) sa ukupne dužine od 2,7 na 3,2 metra, sve po želji i potrebi ribolovca.

Provodnici su naravno Fuji, a ležište role San Fu dok je sam završetak donje sekcije opremljen ergonomskim gumenim čepom s kojim nema onog tako neželjenog proklizavanja nakon što se štap osloni o podlogu.

Uz sve to su na raspolaganju i dva A. P. Flex vrha različite gramaže, odnosno akcije što ovaj štap uz temeljnu akciju od 300 grama pretvara u svestranog univerzalca.

Premda je temeljno namijenjen za ribolov iz barke, s ovim se štapom različitim tehnikama možete nadmetati s većinom riba .

Volite loviti orade na pješčanim plažama? Volte se boriti s murinama, zubacima i ugorima u rock fishingu? Volite ribolov iz barke, tabinje i škrpine? Za sve je to namijenjen Gorilla Boat Atlantis Pro.

Transportna dužina ovog štapa je 145 centimetara, a ukupna težina tek 328 grama što ribolov pretvara u 100 postotni užitak.

Maloprodajna cijena štapa Gorilla Boat Atlantis Pro je 1.219,00 kuna a možete ga kupiti direktno u prodavaonici BBS sport ili putem web shopa.

INFO:

BBS Sport

Tel.01/2303-435

www.ribolovnipribor.hr