Ryobijeva rola Zeus II HPX SW je pravi radni stroj koji ne priznaje nikakve kompromise. Ova rola ima iznimno gladak rad i besprijekorno namatanje. Snaga je kod ovog modela ogromna tako da je Zeus II moguće koristiti gotovo u svim tehnikama ribolova. CNC izrezana ručka role bez imalo zazora savršeno sjeda u navoj te se uvija direktno u prijenosni mehanizam role a što svakako daje dodatnu sigurnost i snagu ionako moćnom prijenosnom mehanizmu od nehrđajućeg čelika. Sama drška role napravljena je od ‘T’ obrađenog aluminija i nudi ergonomski prihvat što je veliki plus posebno u borbi s velikim ribama.

Tijelo role kompaktno je i lagano s tim da je Zeus II HPX opremljen i ojačanim preklopnikom za teške situacije. U svakom slučaju ZEUS II HPX SW moćan je i pouzdan stroj za brojne zahtjevne tehnike poput jigginga, light jigginga, klasičnog ribolova iz barke, spinninga kao uostalom i za sve ostale tehnike koje traže pouzdane i jake rola.
Ryobi Zeus II HPX SW je dostupan u veličinama 6000, 6500 i 8000 u rasponu cijena od 508 kuna za najmanji model, preko 516 za srednji, do 593 kune za najveći model.

RYOBI ZEUS II HPX SW
– 7+1 ležaj od nehrđajućeg čelika
– Prijenos 5,0:1
– Instant Anti Reverse
– CNC obrađena ručka s navojem
– CNC aluminijski T Power Knob prihvat ručke role
– Heavy Duty aluminijski preklopnik za velika opterećenja
– Prijenosni mehanizam od nehrđajućeg čelika
– Lagano i snažno grafitno kompaktno tijelo role
– Ležaj provodnika strune za gladak prolaz strune i nesmetan rad
– CNC kaljena aluminijska špula s posebno obrađenim rubom


BBS Sport
Tel.01/2303-435
www.ribolovnipribor.hr