BBS sport je tvrtka koju većini ribolovaca ne treba posebno predstavljati jer je u pitanju prava ribolovna Aladinova špilja. U BBS sport prodavaonicama nema čega nema, a i za nabavku onog nemoguće nabavljivog je potrebno tek dan-dva.

U ponudi su role, štapovi, udice, najloni, uprednice, varalice, obuća i odjeća, ješka, oprema za kampiranje, brodska elektronika, nepregledna količina sitnog pribora uz neprestane akcijske ponude koje osim klasičnih popusta uključuju i ponude 3+1 gratis.

U BBS sport prodavaonicama možete pronaći proizvode koje potpisuju najrespektabilniji svjetski brendovi poput Daiwe, Fin-Nora, Humminbirda, Jinkaia, Molixa, Penna, Shimana, Okume, i još cijelog niza zvučnih imena od kojih vam se u trenu zavrti u glavi.

Ako još niste bili u posjetu BBS-u možda je krajnje vrijeme da to napravite, jer uz dvije maloprodajne poslovnice u Zagrebu, BBS posjeduje i veleprodajno skladište te vlastitu proizvodnju.

Klikom na ovaj link www.bbs-fishing.hr jednostavno možete pronaći sve te lokacije.

Osim toga, BBS sport je i osnivač najveće internet trgovine specijalizirane za ribolovni pribor u Hrvatskoj – BBS Ribolovni pribor www.ribolovnipribor.hr , a što je idealno za sve one koji vole kupovati iz udobnosti naslonjača.

Dovoljan je tek jedan klik da vas uvede u svijet ribolovne opreme o kakvoj većina ribolovaca cijeli svoj ribolovni život samo sanja.

 

INFO:

BBS Sport

Tel.01/2303-435

www.bbs-fishing.hr

www.ribolovnipribor.hr