Sub Adventure je specijalizirana prodavaonica ronilačke opreme u kojoj možete pronaći doslovno sve što vam treba za ulazak u svijet podmorja. Asortiman je toliko bogat da ga je fizički nemoguće predstaviti na ovaj način zbog čega vam ovoga puta predstavljamo dva Maresova odijela koja su izrađena prema najvišim tehnološkim standardima koji osim sigurnosti jamče i vrhunsku udobnost.

Prvi model je Mares Pioneer, odijelo izrađeno od visokokvalitetnog neoprena koji pruža maksimalnu udobnost. Na rukavima je opremljeno protuklizno površinom kako bi ronilačko računalo bilo stacionarno upravo tamo gdje i treba biti. Za razliku od prijašnjih modela, plastični zip je smješten na leđima čime je oblačenje odijela znatno olakšano i pojednostavljeno. s tim da je na samom vrhu zipa smješten čičak tako da se jednostavnim premještanjem pozicije lako može prilagoditi širina vratnog dijela sve prema potrebi pojedinca. Na koljenima je postavljen protuabrazivni dio koji je od velike pomoći u kontaktu s dnom, ali i na suhom.

Cijena ovog modela je 2050 kuna.

Drugo Maresovo odijelo je Dual. Ovo je dvodijelno odijelo dizajnirano tako da područje vitalnih organa štiti sa 10 milimetarskim neoprenom, dok su ostali dijelovi debljine 5 milimetara. Unatoč toj debljini neoprena, odijelo je vrlo elastično, posebno na područjima savijanja. I od ovog modela su rukavi obloženi protukliznim materijalom kako bi ronilačko računalo bilo pouzdano stacionarno. Cijena modela Mares Dual je 1875 kuna.

Oba odijela predstavljaju izvrstan izbor za sve rekreativne ronioce jer pokrivaju skoro sve uvjete u kojima se ronilac može naći ispod površine.

 

 

INFO:

Sub Adventure

+385 23 214 848

+385 99 53 00 478

+385 98 330 600

www.sub-adventure.com/

zadarsub@zadarsub.hr