Premda je ljeto još prisutno, činjenica je da jesen sa svojim dugim, dosadnim i neugodnim kišama više nije tako daleko. Možda bi bilo mudro na vrijeme se pripremiti za predstojeće vlažne dane u kojim rad može biti i ugodan uz adekvatnu zaštitnu odjeću i obuću.
A upravo takvu odjeću i u obuću možete pronaći u prodavaonici Zadar Sub-a, Sub Adventure. Tu na jednom mjestu možete naći kompletan asortiman svjetski renomiranog brenda GUY COTTEN. Predstavit ćemo vam tek manji dio tog asortimana koji itekako zaslužuje punu pažnju svakog ozbiljnijeg ribara i nautičara.

ROSBRAS je legendarna Guy Cotten jakna, autentična, jednostavna i trajna! ‘Magična’ kapa ne smeta vidljivosti i pokretljivosti glave. Vodonepropusni džepovi, heavy duty patentni zatvarač i snažna čičak-traka vas pouzdano štite od prodora vode. U rukave su ugrađene elastične manžete što je dodatna zaštita. Ova jakna omogućuje ugodan rad čak i uz ekstremne fizičke napore.
ROSBRAS jakna je izrađena od Nylpeche materijala i kao takva je 100 posto vodonepropusna! Cijena se u zavisnosti od odabrane veličine kreće od 717 do 789 kuna.

NORT SEA hlače su izrađene također od Nylpeche materijala i kao takve pružaju kompletnu zaštitu prednje i stražnje strane. Ove hlače imaju unutrašnji suhi džep, džepove za jastučiće na koljenima i podesive trake, a namijenjene su korištenju u najagresivnijim uvjetima. Cijena se u zavisnosti od odabrane veličine kreće od 572 do 628 kuna.

GAMVIK FISHER jakna je jakna s kapuljačom izrađena od Ficher materijala. Ima heavy duty patentni zatvarač uz inox kopče na preklopu te manžete u rukavu. Zbog idealnog odnosa cijene i kvalitete GAMVIK FISHER je najprodavaniji model.
Cijena se u zavisnosti od odabrane veličine kreće od 432 do 464 kune.

BAROSSA hlače imaju simetrični izrez sprijeda i straga te ojačanja na koljenima.
Izrađene su od mekog materijale velike izdržljivosti. Otporne su na ulja i masti i predviđene su za dugotrajno korištenje. Unutrašnja obloga je poliesterska, a vanjska od PVC-a. Kao i GAMVIK FISHER jakna tako su i BAROSSA hlače, zbog idealnog odnosa cijene kvalitete, najprodavaniji model.
Cijena BAROSSA hlača se u zavisnosti od odabrane veličine kreće od 404 do 440 kuna.

ALTA jakna je potpuno novi model. Izrađena je da bude lagana i podatna te je kao takva vrlo ugodna za nošenje i rad. Manžete su izrađene od neoprena, a opremljena je patentnim zatvaračem s velikim zubima kao i skrivenim kopčama za pričvršćivanje, popularnim rebatinima od nehrđajućeg čelika. Naravno, ova jakna ima i podesivu kapuljaču s vizirom i kimono rukave. Cijena se u zavisnosti od odabrane veličine kreće od 380 do 420 kuna.

I na kraju u ponudi su i zaštitne navlake za podlakticu koje se brzo i jednostavno navlače i sigurno štite od prodora vode i hladnoće u rukav. Ove su navlake idealna zaštita za rad pod mrežom. Cijena ovih zaštitnih navlaka je 188 kuna.

 

INFO:
ZADAR SUB
Tel. +385 23 214 848
WEB SHOP: www.sub-adventure.com
e-mail: zadarsub@zadarsub.hr