Svi koji vole jako daleke izbačaje uz ogroman osjećaj rezervne snage, koji kod ovog štapa, usput budi rečeno nipošto nije samo osjećaj već vrlo opipljiv realitet, u tome će potpunosti moći uživati s Yukijevim štapom Saiko A3 Plus.

Riječ je o trodijelnom surferskom modelu dužine 4,20 metara iz svjetski poznate serije Saiko. Štap ima poluparaboličnu akciju od 100 do 250 grama koja omogućuje vrlo lako rukovanje, zabacivanje i zamaranje riba. Naravno, u konstruiranju blanka se jako vodilo računa o time da se smanjenjem težine i debljine blanka ne žrtvuju vrlo visoke performanse koje inače prate ove blankove, a u čemu se očito uspjelo.

Inače je blank ovog štapa proizveden od visokomoduliranog  karbona kojim je postignuta ekstremno velika snaga uz zadržavanje vrlo tanke stjenke. Zahvaljujući takvoj strukturi ovaj štap s lakoćom otkriva i najmanje pomake na drugom kraju strune dok se u borbi s uistinu velikim ribama pokazao kao pravi izbor.

Rukohvat je ergonomski obrađen,  provodnici su Fuji MN dok je ležište role  DPS.

Kao i kod svih ostalih Saiko blankova velika pažnja je posvećena finalnoj obradi i detaljima koji naprosto oduševljavaju sve znalce, ali i amatere.

Štap je dostupan u prodavaonici Pangea Palastura u splitskom trgovačkom centru City Centar One po cijeni od 799 kuna.

INFO:

Palastura Fishing Tackle

Pangea Ribolov Split

Tel. 021/375-175

https://www.facebook.com/PangeaSplit/

split@pangea-ribolov.hr

www.palastura.hr