Yo-Zuri je brend u čije se skosavice uzdaju lignjolovci cijelog svijeta. Od samog pojavljivanja ove su skosavice osvojile srca svih ljubitelja lova liganja i sipa s tim da su prvi sportskoribolovni pristupi obalnom lovu liganja, ali i lovu iz barke s umjetnim varalicama na našem moru odrađeni su upravo s njima. Tu visoku top poziciju Yo-Zuri je vrlo uspješno zadržao i do danas.

Naravno, s godinama su se skosavice usavršavale kako u oblicima i balansu tako i u dekoru. Najnovija serija Yo-Zuri skosavica je dobila novo ruho, tzv. Ultra Cloth Wrapped Natural. U pitanju su prirodni dekori koji vrlo uspješno oponašaju boje i teksturu riba koje su lignjama najčešća lovina.

Yo-Zuri Ultra Cloth Wrapped Natural linija skosavica je razvijena visokom tehnologijom uz primjenu najfinijih sirovina te se kao takva smatra klasikom tako da je barem jedan model zasigurno u nekom trenutku isprobao svaki ribolovac diljem svijeta. Lovnost je neupitna, a uz novo ruho i poboljšana tako da se može reći da je s ovim skosavicama uspjeh u lignjolovu zajamčen.

U ponudi su dva osnovna tipa Glow tip i Blue Glow tip. Tako Glow tip u bojama LRKE, LRAJ i LRPC ima fosforno tijelo dok Blue Glow tip u bojama BLRK, BLRM i BLRA ima fosfornu površinu samo na prstenu uz krunice.
Yo-Zuri Squid Jig Ultra Cloth Wrapped Natural skosavice su dostupne u veličinama SS – dužine 65 milimetara i S – dužine 75 milimetara po cijeni od 55 kuna.

 

INFO:

BBS Sport

Tel.01/2303-435

www.ribolovnipribor.hr