Malo je varalica koje imaju reputaciju poput one koja prati Yo-Zuri Pinn’s Minnow varalice. Ovi legendarni wobbleri su od svog postanka pa do danas nasukali tone i tone najraznovrsnijih riba na svim zemljopisnim dužinama i širinama, u slatkim i slanim vodama. Jedinstven oblik, balans, i akcija ove varalice čine posebno lovnima bez obzira kakav je predator na meti ribolovca.

Naravno, morskim ribolovcima, odnosno spinnerima, prvi su na meti brancini pri čemu valja naglasiti da je Pin’s Minnow osim u spinningu, vrlo lovan i u panuli u kojoj mu nijedna plava riba ne može odoljeti. Zbog svega toga je Yo-zuri Pinn’s Minnow u posljednjih dvadeset godina najprodavanija varalica.

Pinn’s Minnow serija je dostupna u nekoliko prirodnih dekora koji su od strane ribolovaca, a što je i važnije, od strane riba, prihvaćeni i lovno potvrđeni širom svijeta.

Pinn’s Minnow wobbleri imaju nevjerojatno izdržljivu paktu izrađenu od polikarbonata podešenu tako da varalicu u izuzetno provokativnoj akciji vodi pravo u zonu udara ribe. Ovaj wobbler je najlovniji u vrijeme hranjenja ribe u pličinama i to rano ujutro i u suton.

Yo-Zuri Pinn’s Minnow je opremljen i posebnim sistemom raspodjele težine tako da se s lakoćom može bacati zapanjujuće daleko. Idealna veličina za lov u ovo doba godine je standardnih 50 milimetara.

Yo-Zuri Pinn’s Minnow wobbleri su jednostavno neodoljivi svim predatorima zbog čega su većini varaličara, bez obzira na varaličarsku tehniku, uvijek prvi izbor. Maloprodajna cijena ovih malih terminatora je 69,00 kuna.

INFO:

BBS Sport

Tel.01/2303-435

www.ribolovnipribor.hr