Skosavice Princess Calamari su za mnoge ljubitelje lignjolova kultne skosavice. Specifičan oblik tijela koji je izrastao na starim Princess Maria wobblerima, uz suvremene hologramske dekore i UV glow efekte, rezultirao je izuzetnom lovnošću. Krunice su izuzetno trajne, bolno oštre i dovoljno čvrste i za najveće lignje tako da je jako malo lignjolovaca koji u svom borbenom setu nemaju barem jednu ovakvu skosavicu.

Ove se skosavice odlikuju savršeno ujednačenom akcijom tako da s lakoćom podnose sve oscilacije u brzini, od ultra sporih povlačenja do velikih brzina u kurentima ne mijenjajući pritom svoju putanju ni amplitudu. Idealna je i za sasvim plitke terene, a s obzirom na veličinu samog tijela preko 80 posto ulova ostvarenih ovim varalicama su upravo velike lignje.

U zadarskoj prodavaonici Mikeli trade pronašli smo veliki izbor ovih skosavica tako da će i oni najprobirljiviji s lakoćom pronaći model po svom ukusu.

Na vama je samo da dođete i odaberete model koji vam odgovara te isplovite u potrazi za najcjenjenijom zimskom delicijom – lignjom.

 

INFO:

Mikeli trade

Tel. 023/224-860

info@mikeli-trade.hr