X-Way jigovi su namijenjeni ponajprije shore jigging tehnici, odnosno po naški, jiganju s obale, no s težim se modelima sasvim kvalitetno i uspješno može loviti i iz barke u pola mora ili pri dnu, dok su najlakši modeli upravo ubojiti za skuše, lokarde i šarune čije vrijeme upravo dolazi. Potrebno je još samo stupanj-dva kako bi se more zagrijalo na magičnih 15 stupnjeva pa da ta riba uđe u kanale i priđe obali nakon čega X-way jigovi mogu nastupiti u punom sjaju.

Dakle, ako to već niste napravili, krajnje je vrijeme da nabavite X-Way jigove po super atraktivnim cijenama. Tako model Kali Kunnan X-Way Slow Back Light u rasponu težine od 7 do 30 grama košta od 26 do 31 kune, Kali Kunnan X-Way Roll Over težine od 18 do 50 grama košta od 28 do 36 kuna, Kali Kunnan X-Way Total Fire u rasponu od 10 do 40 grama košta od 28 do 34 kune dok Kali Kunnan X-Way Baby u rasponu težine od 15 do 25 grama košta od 28 do 29 kuna.

Svi su modeli dostupni u desetak hologramski obojanih dezena s tima da su svi naoružani ubojitim assist hook udicama dodatno ukrašenima vrlo atraktivnim i provokativnim holo-lamelama.

X-Way jigovi su dostupni na svim prodajnim mjestima tvrtke BBS Sport.

 

 

INFO:

BBS Sport

Tel.01/2303-435

www.ribolovnipribor.hr