Na prošlogodišnjem je EFTEX-u DTD predstavio skosavicu White killer oita koja je preko noći postala hit. Razlog? Razlog je vrlo jednostavan jer je ova varalica izuzetno lovna.  No, na ovogodišnjem je EFTEX-u u Amsterdamu ta slavna oita dobila ozbiljnu konkurenciju u obliku bukve nazvane White killer bukva, a koja je trenutno jedna od najlovnijih varalica.

Za razliku od većine japanskih skosavica vrištavih dezena koji su često na granici kiča, DTD je ovu skosavicu odjenuo decentno, u bijelo platno nježne teksture, s diskretnim jasno razgraničenim šarama. Osim istaknutog škržnog zaklopca s jarko crvenim škrgama koje se samo naziru, istaknuto je i crveno uokvireno oko s bijelom točkom u sredini koje vrlo jasno simulira uplašenu ribu u bijegu. Posebna novost je bočno smještena fluo-površina u obliku izduljene suze koja emitira jasno plavo svjetlo, a koje u kombinaciji sa UV folijom s leđne strane i klasično zelenkastim odsjajem kojim diskretno svijetli cijelo tijelo ostvaruje transparentni kontrastni efekt, što je kod ove skosavice izuzetno pogođena lovna kombinacija.
White killer bukva je iznimno uočljiva skosavica što je čini idealnom za lov po svim uvjetima, a posebno u uvjetima slabog osvjetljenja bez mjeseca. Plava svjetlost, zbog svoje valne duljine je posebno uočljiva i na većim daljinama što svakako doprinosi boljem ulovu. Ovaj svjetleći efekt je znatno uočljiviji kada se skosavica neposredno pred spuštanje u more osvijetli UV svjetlom. Cijena White killer bukve je 59 kuna.

 

INFO:

DTD

Tel. 021/735-161

www.dtd.hr