Vrijeme glancanja i sređivanja brodova i barki je u punom jeku. Brodovi se izvlače na suho, uklanjaju se gujbe i dagnje, a dio ispod vodene linije se premazuje novim antivegetativnim slojevima. No nikako nije svejedno kakav ćete premaz koristiti.

U zadarskoj prodavaonici Mikeli trade to jako dobro znaju zbog čega su i naručeni novi antivegetativni premazi. Riječ je o proizvodima koje potpisuje VELOX. To su vrhunski antivegetativni premazi, popularni koperi čija je kvaliteta neupitna.

U ponudi su bijeli, sivi, plavi, marinsko plavi koperi u različitim pakiranjima, od onih malih zapremine 0,25 litara preko klasičnih najčešće korištenih zapremine 0,75 litara, pa do velikih 2,5 litarskih kanti.

Uz kopere su dostupni i primeri, i razrjeđivači što zapravo i ne bi bila neka posebna vijest da svim tim proizvodima cijena nije tako povoljna. Naime, ovoga puta se VELOX kvaliteta može kupiti po Hempelovim cijenama.

Tako primjerice premaz Blu Mare 303 zapremine 2,5 litara košta 688,22 kune, dok isti takav zapremine 0,75 litara košta 219,85 kuna.

Naravno, na sva gotovinska plaćanja u Mikeli trade prodavaonicama ide i popust od 10 posto što je prilika koju ne treba propustiti.

INFO:

Mikeli trade

Tel. 023/224-860

info@mikeli-trade.hr