Zadarska tvrtka Nevico je svoju ponudu obogatila još jednim dugoočekivanim proizvodom, upredenicom Spiderwire Blue Camo.

Upredenice Spiderwire ne treba posebno predstavljati jer su od samog pojavljivanja osvojile srca svih ljubitelja dalekih izbačaja. Ove upredenice unatoč ekstremnom smanjivanju dijametara zadržale su željenu nosivost pri čemu su zahvaljujući posebnom načinu uplitanja i završne obrade postigli i onu, toliko traženu mekoću neophodnu za svršeno slaganje na kaleme struna i dalek e izbačaje.

No na staroj se slavi ne živi zbog čega je na tržište izbačena najnovija verzija iz ove serije – Blue Camo. Riječ je o Spiderwire upredenici obojanoj bojom plavog spektra zahvaljujući čemu je pod površnom bitno manje vidljiva. Upravo je zbog tog kamuflažnog svojstva i nazvana Blue Camo.

Ne treba naglašavati koliko je ova karakteristika važna svim spinnerima koji od svoje opreme uvijek očekuju maksimum.

Ova Spiderwire upredenica je dostupna u vrlo širokom rasponu od 00,6 do 0,30 milimetara što pokriva doslovno sve ribolovne situacije. Spiderwire Blue Camo se može kupiti u dva pakiranja. Prvo je na kalemima zapremine 137 metara po cijeni od 125 kune, a drugo na kelemima zapremine 270 metara po cijeni od 218 kuna.

 

 

 

INFO:

Nevico, Zadar

Tel. 023/239-239

www.nevico.hr