UNA d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana, sad već davne 1988. godine, a u svibnju 1994. godine je otvorena i prva maloprodajna prodavaonica ‘Sipa’.

UNA d.o.o. se temeljno bavi proizvodnjom i prodajom opreme za more, ponajprije opremom za ribolov, kao i ronilačkom opremom uz vlastitu proizvodnju konopa i mreža.

Misija i cilj ove tvrtke je od osnutka jasan, jednostavan i nepromijenjen – osigurati najbolju moguću ponudu i servis svim svojim klijentima i tako zadržati poziciju lidera u svojoj oblasti.

Upravo u tom smislu, ova tvrtka već dugi niz godina ulaže velike napore uspješno održavajući svoju ponudu stabilnom i tako pokriva sve što je potrebno za ribolov i nautiku. Tvrtka UNA je predstavnik velikog broja renomiranih svjetskih brendova.

Najveći prodajni centar ove tvrtke je na Radanovićima i u njemu se uistinu može pronaći daleko više nego što očekujete, a odnedavno je pokrenuta i online prodaja preko web shop-a.

Dakle sve što vam treba za more, od ribolovnog pribora, preko odjeće i obuće, do elektronike, brodskih motora i plovila, sada možete pronaći jednostavnim klikom na  link https://una.me/ ili pozivom na broj +382 67 228 684

 

 

UNA d.o.o.

+382 67 228 684

https://una.me/