Prodavaonica ronilačke opreme i ribolovnog pribora Sub Adventure je obogatila svoju ponudu kompletnim asortimanom svjetski renomiranog francuskog brenda Guy Cotten. Ponuda ovih ribarskih odijela je uistinu bogata i pokriva sve potrebe ribara koji rade i u najekstremnijim uvjetima. Svi modeli su dostupni u veličinama M, L, XL i XXL tako da će i najzahtjevniji lako pronaći odgovarajuću veličinu.

 

ROSBRAS je legendarna Guy Cotten jakna, autentična, jednostavna i trajna! ‘Magična’ kapa ne smeta vidljivosti i pokretljivosti glave. Vodonepropusni džepovi, heavy duty patentni zatvarač i snažna čičak-traka vas pouzdano štite od prodora vode. U rukave su ugrađene elastične manžete što je dodatna zaštita. Ova jakna omogućuje ugodan rad čak i uz ekstremne fizičke napore.

ROSBRAS jakna je izrađena od Nylpeche materijala i kao takva je 100 posto vodonepropusna! Cijena se u zavisnosti od odabrane veličine kreće od 717 do 789 kuna.

 

NORT SEA hlače su izrađene također od Nylpeche materijala i kao takve pružaju kompletnu zaštitu prednje i stražnje strane. Ove hlače imaju unutrašnji suhi džep, džepove za jastučiće na koljenima i podesive trake, a namijenjene su korištenju u najagresivnijim uvjetima. Cijena se u zavisnosti od odabrane veličine kreće od 572 do 628 kuna.

 

GAMVIK FISHER jakna je jakna s kapuljačom izrađena od Ficher materijala. Ima heavy duty patentni zatvarač uz inox kopče na preklopu te manžete u rukavu. Zbog idealnog odnosa cijene i kvalitete GAMVIK FISHER je najprodavaniji model.

Cijena se u zavisnosti od odabrane veličine kreće od 432 do 464 kune.

 

BAROSSA hlače imaju simetrični izrez sprijeda i straga te ojačanja na koljenima.

Izrađene su od mekog materijale velike izdržljivosti. Otporne su na ulja i masti i predviđene su za dugotrajno korištenje. Unutrašnja obloga je poliesterska, a vanjska od PVC-a. Kao i GAMVIK FISHER jakna tako su i BAROSSA hlače, zbog idealnog odnosa cijene kvalitete, najprodavaniji model.

Cijena BAROSSA hlača se u zavisnosti od odabrane veličine kreće od 404 do 440 kuna.

 

ALTA jakna je potpuno novi model. Izrađena je da bude lagana i podatna te je kao takva vrlo ugodna za nošenje i rad. Manžete su izrađene od neoprena, a opremljena je patentnim zatvaračem s velikim zubima kao i skrivenim kopčama za pričvršćivanje, popularnim rebatinima od nehrđajućeg čelika. Naravno, ova jakna ima i podesivu kapuljaču s vizirom i kimono rukave. Cijena se u zavisnosti od odabrane veličine kreće od 380 do 420 kuna.

 

I na kraju u ponudi su i zaštitne navlake za podlakticu koje se brzo i jednostavno navlače i sigurno štite od prodora vode i hladnoće u rukav. Ove su navlake idealna zaštita za rad pod mrežom. Cijena ovih zaštitnih navlaka je 188 kuna.

 

 

INFO:

Sub Adventure

+385 23 214 848

+385 99 53 00 478

+385 98 330 600

www.sub-adventure.com/

zadarsub@zadarsub.hr