Zadar je napokon dobio prodavaonicu koji su mnogi zaljubljenici u podmorje s nestrpljenjem dugo vremena iščekivali. Riječ je prodavaonici SUB ADVENTURE tvrtke ZADAR SUB poznate po podvodnim radovima i servisu ronilačke opreme.

SUB ADVENTURE prodavaonica roniocima nudi doslovno sve potrebno za uživanje u svijetu tišine na jednom mjestu, od maski, disalica i peraja preko ronilačkih odijela, kompjutera i satova pa do kompresora i najkompliciranije opreme za podvodne aktivnosti koju možete zamisliti.

Agir-brokk, Apex, Bare, Cressi Sub, Garmin, Head, Mares, Omer, Pathos, i Suunto su temeljni brendovi koji pokrivaju ronilačku ponudu ove prodavaonice što naravno nije sve, jer uz opremu za ronjenje SUB ADVENTURE održava i ronilačke tečajeve. Osim toga, u SUB ADVENTURE prodavaonici se sva ronilačka oprema može i servisirati jer je SUB ADVENTURE i ovlašteni servis ronilačke opreme.

 

A osim kompletne ponude za ronjenje tvrtka ZADAR SUB  u ponudi ima i opremu za parangaliste, profi i amaterske, kao i opremu za fish/shell farme.

 

Cavallieri konopi uz strune Trave, Super soft, Peloverme i Atlantic Line tek su dio bogate parangalske ponude koje nudi ZADAR SUB.

Prodavaonica je otvorena na adresi  ulica Borka Šarlije Kese 22, 23000 Zadar. A ako niste sigurni gdje je to dovoljan je klik na ovaj link koji će vas odvesti na mjesto na kojem ćete sigurno naći sve što vam treba za vašu podvodnu avanturu.

 

INFO:

SUB ADVENTURE

+385 23 214 848

+385 99 53 00 478

+385 98 330 600

zadarsub@zadarsub.hr

www.sub-adventure.com