SPHEROS SW su iznimno jake i kvalitetne role namijenjene prvenstveno za morski ribolov pri čemu pokrivaju sve discipline od klasične kančenice, preko spinninga i jigginga do big game fishinga. Dostupne su u 5 veličina od 5000 do 20000.

Ova nova serija rola spada u Shimanova entry-level role za morski ribolov u koje je ugrađena sva sila značajki koje inače prate high-end role.

HAGANE GEAR I HAGANE BODY

Pogonski zupčanik je bitno veći s tim da je prijenosnik zupčanika za povećanje performansi pod opterećenjem dvostruko poduprt pri čemu hladno kovani CF Gear uz omjer prijenosa od 4,6:1 do 4,9:1 uz 4 – S A-RB® kuglične ležajeve osigurava još veću izdržljivost.
X-SHIP
Sustav zupčanika X-SHIP postiže veću učinkovitost prijenosa energije minimiziranjem otpora okretanja kroz veći stupanj prijenosa, optimalno pozicioniranje i poboljšanu točnost površine zuba i nosivost. Krutost komponenti kao što su ručka, rotor i jamstvo poboljšavaju se kako bi se uklonili gubici snage koji nastaju zbog savijanja i izobličenja. Sinergija koju generira X-SHIP i krutost komponenata omogućuju izravnije okretanje bez gubitka snage na ručki, pružajući velike prednosti za sve oblike ekstremnog morskog ribolova.

X-SHIELD
Pružajući pouzdane strukture za brtvljenje i brtvila na potrebnim mjestima u cijeloj roli, X-SHIELD može blokirati prodor vode. Ova zaštita osigurava visoku pouzdanost i trajnost kada se SPHEROS SW koristi u ekstremnim uvjetima ribolova.

SHIMANO CF GEAR
Shimano je globalni lider u procesima i tehnologiji hladnog kovanja. Da bi pružili otpornost i razinu performansi koju zahtijevaju ribolovci s morskom vodom, korištena je zaštićena tehnologija hladnog kovanja kako bi se isporučila oprema s nevjerojatnom strukturnom snagom koja pruža najbolju zaštitu od abrazije i oštećenja.

►HAGANE GEAR
►4+1 BEARINGS
►RETRIEVE RANGE (CM) 78-104
►WEIGHT RANGE (G) 510-790
►Front drag
►DRAG POWER RANGE (KG) 10-18

►Concept : SW Series
►Family Type : Heavy Duty Spinning
►Bearings : 4 S A-RB + 1 Roller Bearing
►Line lay : Varispeed II
►Extra spool : 0
►Handle : Single machined aluminium
►Body material : Hybrid
►Spool material : Cold forged aluminium
►Maintenance port : No
►Waterproof drag : Yes

 

INFO:

Udica d.o.o.

Tel. 023/305-398

http://udica.net/

udica@sonik.hr

https://www.facebook.com/udicazd/