DTD je na tvrtka koja nikada ne miruje, a što potvrđuje i nova serija varalica namijenjenih velikim predatorima. Riječ je o metalnim varalicama, točnije o jigovima u više realističnih dekora i oblika.

Prvi je Little Tuna Jig, obojan realističnim bojama koje uz potporu holoelemenata, živog oka i finih detalja pod morem ostvaruju krajnje realističnu sliku ranjene i lako ulovljive ribe. Ovi su jigovi dostupni u tri boje – tuna, mackarel i natural comber, te u isto toliko težina, odnosno veličina – 30g/67mm, 40g/70mm i 60g/80mm. Varalice su opremljene split ringom na prednjoj i trokukom udicom na zadnjoj alki.

 

 

Natural Jig je baš kao i Little Tuna Jig obojan realističnim bojama koje uz živo oko i hologramske elemente predstavljaju pravu provokaciju svim predatorima. Natural Jig je dostupan u osam boja – sargo, mackarel, mullet, bonito, natural pilchard, pagro, triglia i painted comber, te u tri težine – 21g/60mm, 30g/67mm i 50g/80mm. Valja naglasiti da su varalice izrađene tako da je jedna strana obojana realističnim bojama vezanim uz određenu riblju vrstu dok je druga strana varalice obojana izrazito živim i jarkim, tzv. vivid bojama što svakako ima dodatnu privlačnu moć. Ovi su jigovi opremljeni split ringom preko kojega je za prednju alku spojena i assist hook udica, te trokukom udicom na isti način povezanom sa stražnjom alkom.

 

Treći je Realistic Jig je obojan hologramskim bojama koje vrlo vjerno simuliraju izgled prave, žive ribe. Posebna je pažnja posvećena detaljima tako da se nakon potapanja u more teško može razlikovati od vrste koju simulira. Realistic Jig je dostupan u tri boje – sardina, natural smelt i mackarel, te u dvije težine 40g/80mm i 60g/90mm. I ovi su jigovi opremljeni split ringom na prednjoj alki te trokukom udicom na zadnjoj.

 

Posljednji iz ove ‘obitelji’ je Predator Jig dostupan u četiri boje – blue, black, pink i pearl, te u tri veličine – 20g/62mm, 30g/71mm te 40g/78mm. I ovi su jigovi opremljeni živim okom dok je svaki model dodatno ukrašen žarko crvenim zarezom koji simulira otvorene škrge. Predator jig je naoružan assist hook udicom koja je preko split ringa vezana za prednju alku, te trokukom udicom koja je na isti način spojena sa stražnjom alkom.

Cijena svih ovih jigova, bez obzira na model i težinu je ista – 59 kuna.

 

 

INFO:

Mikeli trade

Tel. 023/224-860

info@mikeli-trade.hr