Potreba za dobrom organizacijom ribolovne opreme nikada nije bila veća. To nije ništa čudno jer se na tržištu neprestano pojavljuju novi proizvodi koji se, naravno, kupuju pa onda skladište u nekakve torbe ili još gore, kese, a što u kratkom vremenu dovede do zbrke u kojoj se nitko ne može snaći.

U zadarskoj Udici smo pronašli iznimno bogatu ponudu najrazličitijih kutija za skladištenje sitne i krupne opreme. Također smo našli i kvalitetne kutije za varalice i strune izrađene od meke i tvrde plastike otporne na topljenje koje uzrokuju meki silikonci, otporne na UV zračenje, otporne na udarce i lomljenje…

Ukratko, u ponudi su kutije izrađene od najsuvremenijih materijala potpuno prilagođene agresivnim morskim uvjetima i svim mogućim potrebama i željama suvremenog ribolovca.

Ove kutije  i spremnike potpisuju Rapture, Meiho i Plano, imena koja sammim svojim postojanjem bude povjerenje.

Neke kutije su potpuno prozirne, neke imaju smo prozirne poklopce dok su neke popuno neprozirne. Neke imaju više katova, neke imaju ladice, a neke poput Plano kutije za strune  ležišta za kaleme i otvore za izvlačenje strune tako da su različiti promjeri stalno dostupni bez mršenja i potrebe za otvaranjem kutije.

A cijene nisu uopće pretjerane i kreću se od 113 do 324 kune, a što zavisi o odabranom modelu i veličini, odnosno zapremini.

INFO:

Udica d.o.o.

Tel. 023/305-398

http://udica.net/

udica@sonik.hr

https://www.facebook.com/udicazd/