Rapala je ime koje ne treba posebno predstavljati nijednom ribolovcu. Ovaj je brend slavu stekao ponajprije svojim varalicama, no u posljednje vrijeme, zahvaljujući intenzivnom prodoru urban fishinga, Rapala na tržište plasira cijeli niz raznoraznih pomagala, funkcionalnošću i dizajnom prilagođenog upravo ovakvom ribolovnom pristupu.

BIJELA KERAMIKA

Jedan od velikih problema s kojim se sudaraju svi morski ribolovci je hrđa. Agresivna morska sredina je definitivno problem na koji nijedan čelik nije imun. Upravo je zato Rapala na tržište izbacila nož koji ne hrđa. Riječ je o nožu s keramičkom oštricom koja se izuzetno teško tupi i s kojom neće biti neželjenih tragova hrđe u ribolovnoj torbi. Da bi se pojačao dojam urednosti i drška i oštrica su bijele boje s tim da je oštrica zaštićena prikladnom tvrdom navlakom, također bijele boje.

Nož je lagan i relativno malen, ali sasvim dovoljno velik za sve što jednom ribolovcu može zatrebati. Dostupan je u trgovinama Mikeli trade po maloprodajnoj cijeni od 68,40 kuna.

A za sve one koji se boje da bi se takav nož ipak mogao istupiti u ponudi su i oštrači noževa iz iste kolekcije po cijeni od tek 9,99 kuna. Dovoljno je tek nekoliko energičnih provlačenja oštrice preko ovog brusa da bi se vratili izgubljeni sjaj i britkost.

RAPALA COMBO PACK

Naravno, nož nije jedino pomagalo koje treba ribolovcu pa je zato Rapala na tržište izbacila i ostala nužna pomagala.

Tako su u ponudi prodavaonice Mikeli trade škare po cijeni od 32,40 kuna, sklopivi nož ekstremno čvrste konstrukcije po cijeni od 207,65 kuna te digitalna vaga do 25 kilograma nosivosti po cijeni od 269,60 kuna

A za sve one koji vole imati sve na jednom mjestu u istom trenutku tu je i Rapalin Combo Pack po cijeni od 385,56 kuna. U ovom se setu nalaze multifunkcionalna kliješta, vaga, nož za filetiranje peanke i noktarica čime je u potpunosti zaokružena ‘sitna’ oprema potrebna za kvalitetan i ugodan ribolov.

 

 

 

INFO:

Mikeli trade

Tel. 023/224-860

info@mikeli-trade.hr