Rapala je ime koje od svog pojavljivanja ima status izvrsnosti, ekstremno visoke kvalitete i lovnosti. Većina modela je ciljano proizvedena za određenu riblju vrstu kao i za određenu spinnersku ili trolling tehniku, no mnoge od tih varalica love doslovno sve što se u moru nalazi. Original, Husky, Magnum, X-Rap, Risto Shad Rap, tek su neka od zvučnih imena koje ribolovna slava prati po cijelom svijetu.

I premda cijena ovih varalica mnogima i nije previsoka, dosta ribolovaca ih sebi ne može priuštiti. No ta je nedostupnost sada prošlost jer je Mikeli trade ove varalice stavio na akciju. Trenutni popust na cijene je izvrsnih 20 posto što je prilika koju ne treba propustiti. Vrijeme spinninga i panule je u punom jeku tako da je ovaj popust došao kao naručen.

No nisu samo Rapaline varalice na popustu. Na popustu od 20 posto su i Raglou varalice. Da, dobro ste vidjeli. To su upravo one mekane varalice koje su krive za ogromne količine nasukanih brancina. Raglou varalice su imitacija pješčanih jegulja koje su brancinima posebna poslastica i na koje u ovo doba godine tako nezasitno i pohlepno nasrću.

U ponudi je kompletna Raglou paleta što je prilika koju će sigurno iskoristiti svaki zagriženi panulaš.

Stoga požurite i posjetite prodavaonicu Mikeli trade jer akcija traje do isteka zaliha.

 

INFO:

Mikeli trade

Tel. 023/224-860

info@mikeli-trade.hr