Premda se trenutno možda čine jako  dalekima, ljetne vrućine su zapravo jako, jako blizu. No, za stradati od sunca i ne treba nam nužno ljeto. Sunce će s lakoćom oštetiti kožu većine ljudi koji se tijekom duge zime nisu izlagali suncu. Još ako je u pitaju ribolovac kojeg ribolovna strast drži okupiranim toliko da se ne sjeti na vrijeme skloniti u hlad… Naravno, problem postaje posebno velik ako hlada uopće nema.

Zadarska prodavaonica Mikeli Trade kao i uvijek, tako i sada, na vrijeme misli na takve situacije. Tako je u skladu s tim ponuda ove prodavaonice obogaćena novim proizvodom koji će mnogi s oduševljenjem pozdraviti. Riječ je o  bimini tendi do krajnosti prilagođenoj malim barkama, od otvorenih pasara do gumenjaka.

Ova je tenda opremljena jednom teleskopski podesivom aluminijskom šipkom promjera 40 milimetara čiji se donji kraj jednostavno, preko velike silikonske prijanjaljke promjera 120 milimetara oslanja o podlogu. Sama prijanjaljka  bez ikakvih teškoća čvrsto prijanja za bilo kakvu glatku podlogu.

Zastor ove tende je kvadratnog oblika, dimenzija 2x2metra i jednako se  jednostavno postavlja, otvarajući se baš poput klasičnog suncobrana ili kišobrana. Konstrukcijske su šipke izrađene od fiberglasa i u potpunosti prilagodljive vjetru kojeg na moru uvijek ima. Protecq Bimini suncobran se može postaviti do stajaće visine, od 180 do 240 centimetara.

Na svakom vanjskom kutu tende se nalazi prihvatna alka za koju se kači traka koja se drugim krajem vezuje za bitve barke. Zatezanjem tih traka se u kratkom vremenu postiže optimalna napetost platna koja bimini čvrsto drži na mjestu.

Ova je tenda idealna za zaštitu od sunca u trenucima dok je barka na sidru.

Zbog jednostavnosti postavljanja, pomicanja i svojih dimenzija može se postaviti na sredini manje barke ali isto tako i na pramčanom ili krmenom dijelu većih brodica, sve po trenutnoj potrebi.

Sklapanje je također vrlo jednostavno jer je dovoljno samo otpustiti zatezne trake i suncobran sklopiti nakon čega se može pod rukom ponijeti kući ili spremiti ispod prove.

Bez obzira da li ste ribolovac ili samo volite malom barkom otići na kupanje, ovo praktično pomagalo će vam pružiti komfor o kojem sigurno sanja svaki vlasnik brodice bez zaklona od sunca. Cijena ovog nadasve praktičnog suncobrana je 1125 kuna.

Mikeli trade

Tel. 023/224-860

info@mikeli-trade.hr