Tko do sada nije bio u BBS-u može samo plakati, jer biti ribolovac, a ne obići ovu Aladinovu ribolovnu špilju i nije nego za plakanje.

No istina je da ne mogu svi putovati i fizički doći zbog čega BBS ima i svoj web shop na kojem se više nego jasno može dobiti uvid u kompletan asortiman sa svim potrebnim detaljima i recenzijama. Naravno, BBS je prodavaonica koja neprestano nastoji udovoljiti zahtjevima svih svojih kupaca, ponajprije iznimno širokim asortimanom, a onda i povoljnim cijenama uz česte akcije koje prate određene grupe proizvoda.

A noćas u ponoć počinje ono što mnogi čekaju cijelu godinu – BBS BLACK FRIDAY.

Dakle, ovogodišnji CRNI PETAK u BBS-u ne bi trebalo nipošto propustiti jer se popust na sav ribolovni pribor od 20 posto ipak ne događa svakoga dana. Osim toga, ni zalihe nisu neiscrpne pa bi bilo pametno požuriti i među prvima odabrati željenu opremu.

A za sve one koje brine radno vrijeme, ponavljamo, postoji i web shop za što je dovoljan samo jedan klik www.ribolovnipribor.hr koji će vas odvesti u raj ribolovne opreme.
Ostvarite BLACK FRIDAY popust od 20 posto na kompletan asortiman. Popust možete ostvariti i na web shopu www.ribolovnipribor.hr ili u BBS-a na SVE artikle.
BLACK FRIDAY počinje u srijedu u ponoć i traje do ponedjeljka 29. 11. 2021. točno u ponoć.
Popust vrijedi za sve načine plaćanja, a dostava iznad 250,00 kuna je besplatna unutar Hrvatske. Popust se naravno, ne odnosi na artikle na akciji i već snižene artikle.

 

INFO:

BBS Sport

Tel.01/2303-435

www.ribolovnipribor.hr

 

Prodavaonica 1:
Maksimirska 129/1
Zagreb
Tel: 01 2339 235

Prodavaonica 2:
Tomislavova 11
Zagreb
Tel: 01 6418 660