Penn je na radost svih koji preferiraju lov velike ribe na tržište izbacio seriju štapova znakovitog naziva Battalion Inshore Drifting. Ova nova serija štapova ne poznaje niti priznaje kompromis bez obzira koliko se velika riba nalazi s druge strane strune. Battalion Inshore Drifting štapovi su namijenjeni lovu velikih riba bilo trollingom, driftingom ili poppingom i to sve stand up tehnikom.

U ponudi su libraže od 20, 30, 50 i 80 libri što omogućuje doslovno sve zamislive ribolovne pristupe. Zahvaljujući posebno oblikovanom i tehnološki dotjeranom blanku ovi štapovi bez obzira na odabranu libražu uvijek pružaju vrhunski užitak u borbi sa svim pučinskim predatorima, od palamida i luceva do kapitalnih tuna. Progresivna akcija koja do posebnog izražaja dolazi u trenucima kada ribolovac pomisli da je štap dosegao svoje krajnje granice, uvijek ugodno iznenadi. Osjećaj koji pružaju ovi osjetljivi blankovi nenadmašan je doživljaj bez obzira što se nalazi na drugoj strani.

Battalion Inshore Drifting pružaju vrhunski doživljaj i tijekom izvlačenja sitnije lovine kada jasno prenose svaki pa i najmanji trzaj, dok u zamaranju kapitalnih primjeraka vrhunski odrađuju svoju paraboličnu ulogu.

Štapovi Penn Battalion Inshore Drifting su opremljeni FUJI i ALPS opremom što je svakako dodatna garancija neupitne kvalitete i trajnosti. Dugi su 1,89 metara, a mogu se kupiti u zadarskom Nevicu po maloprodajnoj cijeni od 1312,50 do 2062,50 kuna sve u zavisnosti o odabranoj libraži.

 

INFO:

Nevico, Zadar

Tel. 023/239-239

www.nevico.hr