Owner je ime koje se među svim ozbiljnim ribolovcima izgovara s posebnim poštovanjem što zapravo nije ništa neobično. Ownerove su udice, bez obzira na tip ribolova, ribolovnu tehniku ili pristup od samog pojavljivanja na tržištu zauzele krovno mjesto koje i danas drže jednako čvrsto. Izbor materijala i tehnološki procesi kojima se Ownerove udice kreiraju udovoljavaju najvišim perfekcionističkim standardima tako da u konačnici nijedan ribolovac nije i ne može biti nezadovoljan. A u svoj toj izvrsnosti uvijek se nađe poneki model koji posebno oduševljava.

 

Owner Mutu Hybrid 4174 je udica sa koje ribe nikada ne spadaju. Zahvaljujući pomno balansiranom legiranju materijala kod Owner Mutu Hybrid 4174 udice je postignuta dovoljno mala težina koja omogućuje najfinije prezentacije i ješkanje osjetljivim ješkama poput primjerice srdele pri čemu je istovremeno dovoljno jaka i nosiva da može izdržati borbu i s najvećim ribama.

Owner Mutu Hybrid 4174 ima spojno ‘oko’ za jednostavnu i sigurnu montažu, a zahvaljujući završnoj obradi koja uključuje i crno kromiranje, otporna je na koroziju.

Owner Mutu Hybrid 4174 ima ekstremno oštar vrh koji je nešto svinutiji nego kod modela Mutu Light, a nešto blaži nego kod modela Mutu Circle, tako da s lakoćom pronalazi idealnu poziciju za kačenje u trenutku griza u kojoj čvrsto smještena ostaje do trenutka kad je ribolovac odluči kliještima izvaditi.

Owner Mutu Hybrid 4174 udice su dostupne u veličinama od 4 do 7/0, sve po istoj cijeni od 5,16 eura po pakiranju.

 

INFO:

BBS Sport

Tel.01/2303-435

www.ribolovnipribor.hr