Crvi su izuzetno privlačni većini riba, a posebno onima udičarima zanimljivima. Malo je riba koje se neće baciti na udicu na kojoj se nalazi naješkan crv. No često do crva ponekad i nije lako doći pri čemu mnogi i ne znaju kako ih i gdje naći. Upravo je zato i kreirana linija umjetnih mamaca Isome koje potpisuje Marukyu.

Riječ je o umjetnim crvima ‘utopljenima’ u posebno izbalansiranu salamuru prepunu aminokiselina koje bude apetit i zbog kojih im ribe ne mogu odoljeti. U ponudi je više različito obojanih crva s tim da su svi vrlo vjerne simulacije pješčanih crva. Pakirani su u vrećice koje se i nakon otvaranja mogu ponovo sigurno zatvoriti tako da tekući sadržaj ostaje unutar vrećice. U svakom pakiranju se nalazi 8 do 15 crva od kojih je svaki dug 11 centimetara.

A ti su crvi toliko podatni da čak i kad sistem s udicom na kojoj su naješkani miruje, sami crvi zahvaljujući čak i minimalnom gibanju mora plešu svoj neodoljivo privlačni treperavi ples šireći usput mirisno okusne podražaje koji ribu privlače i s veće udaljenosti.

Baš kao u radu sa živim crvima, ove je crve moguće ješkati na više načina pri čemu se i popucani komadi mogu nanovo potopiti u DIP i nakon toga ponovo ješkati. 

Ovi zanimljivi i nadasve lovni crvi se mogu kupiti ili naručiti u zadarskoj Udici po cijeni od 59,90 kuna po pakiranju.

 

INFO:

Udica-Zadar

Tel. 023/305-398

http://udica.net/

https://www.facebook.com/udicazd/?ref=br_rs