Važnost prihranjivanja ili brumanja u ribolovu je nedvojbeno iznimno važan detalj kojem predani ribolovci uvijek posvećuju posebnu pažnju. Nikako nije svejedno što će se, kada, na koji način i u kakvoj količini baciti u more jer često upravo o tome ovisi konačan ribolovni ishod.

Ne želeći riskirati ni oko jednog od spomenutih detalja, zadarska Udica je svoju ponudu obogatila ciljanim mješavinama za prihranjivanje s kojima promašaja nikada nema. Riječ je o japanskim  Marukyu brumovima pakiranima u vrećicama zapremine 1,8 kilograma. važno je naglasiti da se vrećice nakon otvaranja zippack sistemom mogu ponovo čvrsto zatvoriti. Budući da je riječ o ciljanim proizvodima sastav bruma je strogo kontroliran, ispitan u posebnim laboratorijskim uvjetima i naravno, potvrđen u praksi, na moru u ribolovu.

U ponudi je Big Krill Mix, brum namijenjen lovu podlanice, šaraga i ušata te All Round Mix namijenjen svim ljuskavkama ze kao takav pogodan za vrlo široki pristup. Brumovi su sitno granulirani, djelomično praškasti  i vrlo se lako miješaju s morem do željene gustoće tako ih je moguće koristiti u različitim gustoćama, kao vrlo rijetke brumove ili pak tvrdo nabijene kugle. Ta karakteristika omogućuje i različite pristupe prihranjivanja sa različitima alatima kao što su hranilice kod feedera, katapulti ili praćke, sve u zavisnosti od pristupa i trenutnih zahtjeva ribolovne tehnike ili discipline.

Ove ribama uistinu vrlo privlačne Marukyu prihrane se mogu kupiti po maloprodajnoj cijeni je 59,90 kuna po pakiranju.

INFO:

Udica-Sonik

Tel. 023/305-398

www.sonik.hr