Sub Adventure je prodavaonica u kojoj možete pronaći doslovno sve što vam treba za ulazak u svijet podmorja, od osnovne opreme, preko kompletnog ronilačkog tečaja do servisa opreme.

Naravno, u skladu s tako bogatom ponudom usluga i paleta proizvoda koje ovdje možete pronaći nije nimalo beznačajna. Dapače Maresova najnovija produkcija vam je u ovoj prodavaonici dostupna kao na dlanu.

U ovom smo posjetu odabrali nekoliko modela peraja bez kojih je ronjenje praktički nezamislivo. No ako ste mislili da je svejedno što imate na nozi dok ronite, jako ste pogriješili. Peraja mora imati karakteristike koje će uz minimalan napor omogućiti maksimalan potisak pri čemu udobnost mora biti na vrhuncu, inače sve to baš i nema smisla, zar ne?

Dakle, prvi model iz ove ponude je peraja AVANTITRE. To je peraja s mekanim džepom za stopalo i listom srednje veličine. Izvrstan je izbor za putovanja jer zahtjeva vrlo mali transportni prostor. Peraja AVANTITRE je opremljena stabilizatorima koji olakšavaju dulje udarce bilo prilikom plivanja, bilo prilikom ronjenja. Cijena ovih peraja je 323,75 kuna.

 

Peraje RAZOR su namijenjene roniocima koji  trebaju peraje s mekanim odazivom za podvodni ribolov u srednje dubokom moru, ali su isto tako pogodne i za ribolov blizu površine. Peraje RAZOR su 30 posto mekše od modela RAZOR PRO, a koštaju 712,50 kuna.

 

AVANTI QUATTRO POWER su peraje koje nose laskavu titulu najboljih peraja s kanalima dizajniranim za što veću pokretljivost i brzinu tijekom zarona. AVANTI QUATTRO POWER koristi Maresov četverokanalni patent kod kojeg deformacija postignuta optimalnim kanaliziranjem oštrice stvara značajan protok vode i tako povećava potisak. Ove peraje pružaju iznimnu snagu i brzinu koja naprosto oduševljava zbog čega su izvrstan izbor kako za zahtjevne scuba ronioce tako i za ronioce na dah i podvodne ribolovce.  Cijena ovih peraja je  701,25 kuna.

 

 

INFO:

Sub Adventure

+385 23 214 848

+385 99 53 00 478

+385 98 330 600

www.sub-adventure.com/

zadarsub@zadarsub.hr