Strijelke ponovo napadaju, baš kao i prošle zime. Naravno, brzo će doći proljeće no one se neće primiriti, a i zašto bi? Mislim da ne postoji ribolovac koji je ne bi volio vidjeti na svom priboru. No unatoč njenoj pohlepi i brojnosti, ne uspijevaju joj svi doskočiti. U more se izbacuju srdele, manule i šaruni, a od varalica se povlači sve i svašta, od wobblera do poppera. No kao što smo već zaključili, ne uspijevaju baš svi nasukati tu zvijer od ribe.

Zato je Evo Lures na tržište izbacio varalice – Zargana koje su se u kratkom vremenu proslavile kao idealno rješenje upravo u lovu strijelki.

Varalice su specifične konstrukcije s izduženim ‘nosom’ koji završava kao i svi popperi širokim zaravnanjem. Veliko i istaknuto oko, jasne i uočljive boje čine ovu varalicu još privlačnijom dok se tri trokuke Decoy udice brinu da nijedan kontakt s ovom varalicom ne prođe nekažnjeno. Zargana varalice su teške 21 gram što je dovoljno za više nego dalek izbačaj uz brzu i efikasnu pretragu lovnog područja.

Osim varalica Zargana, za lov strijelki, ali i brancina, u ponudi su i varalice Aguglia Evo koje potpisuje Laboratorio konusno obrađenog tijela, užeg na prednjem, a šireg na zadnjem dijelu. S leđne strane na samom kraju tijela ova varalica ima malu peraju-stabilizator koja se brine za balans. Zahvaljujući pomičnom utegu u unutrašnjosti tijela daleki izbačaji su uz Aguglia varalice vrlo jednostavni.

A kroz cijelo tijelo je provučena žičana konstrukcija koja neće dozvoliti gubitak ribe čak ni u slučaju kompletnog raspada varalice.

Varalice Aguglia Evo su duge 21,5 centimetara i teške 30,6 grama u plivajućoj verziji dok je tonuća verzija teška 45 grama.

Aguglia Evo varalice su naoružane sa dvije trokuke udice koje ne praštaju ni slučajni dodir. Hologramski kolorit kao i istaknuto 3D oko uz reljefnu obradu glave čine ovu varalicu strijelkama upravo neodoljivom.

Varalice možete naći u zadarskoj Udici po maloprodajnoj cijeni od 139 kuna za modele Zargana, odnosno 199 kuna za modele Aguglia Evo.

INFO:

Udica d.o.o.

Tel. 023/305-398

http://udica.net/

udica@sonik.hr

https://www.facebook.com/udicazd/