Ako do sada niste probali loviti s Kizuna upredenicom, krajnje je vrijeme da to učinite i osjetite dah savršenstva. Premda se neupućenima može učiniti da je to samo jedna u nizu novih upredenica, Kizuna Ultimate Izanas Braid je potpuno drukčija od svih upredenica koje su se do sada pojavile na tržištu.

Osnovna razlika u odnosu na dosadašnje upredenice leži u činjenici da je ova multicolor upredenica izrađena upredanjem osam niti Izanas vlakana najbolje moguće kvalitete s tim da je pletenje odrađeno posebnom tehnologijom pletenja ‘nit u nit’ poznatom kao ALB – Anti Loose Braid Construction.

Naime, sve upredenice pletu se u jednom smjeru, no kod Kizune je način izrade nešto drukčiji. Posebnim ALB načinom pletenja Kizuna se plete ‘nit u nit’ dvosmjerno i to četiri niti u četiri niti. Ovakav način izrade potpuno eliminira mogućnost opuštanja vlakana pri bilo kojoj tehnici ribolova tako da će bez obzira na uvjete i opterećenost upredenica ostati ista bez iskakanja očica.
Izanas nit je izuzetno jaka i nosiva s ogromnom otpornošću na abraziju. Ova ultra jaka polietilenska (PE) vlakna su kao zamjena za Dyneema vlakna trenutno najbolje kvalitete na tržištu. Mala težina i izuzetna fleksibilnost koja drastično smanjuje uvrtanje omogućuju ekstremno daleke izbačaje i sa sasvim malim otežanjima. Posebno je zanimljivo što se trajnost Kizuna upredenica nimalo ne smanjuje apsorbiranjem vode. Kizuna Ultimate Izanas Braid je u cijelosti proizvedena u Japanu po najvišim standardima najsuvremenije japanske tehnologije.

Kizuna Ultimate Izanas Braid je dostupna u promjerima od 0,13 do 0,36 milimetara u pakiranjima od 300 metara.

 

INFO:

Udica d.o.o.

Tel. 023/305-398

http://udica.net/

udica@sonik.hr

https://www.facebook.com/udicazd/