Lov uzobalnih predatora jigging tehnikama je uvijek atraktivan. Osim dinamike i aktivnosti koje nameće sama tehnika i posebnosti u samom boravku na terenima koji nisu uvijek lako pristupačni, ulovi koji se ostvare shore jiggingom nikada nisu zanemarivi.

Trenutno su na mnogim mjestima duž obale palamide jako blizu kraju i mnogi ljubitelji obalnih tehnika im pokušavaju doskočiti no nažalost (pre) često bez uspjeha.

Varalica koja se nudi je od velike važnosti baš kao i brzina povlačenja, no udice na kojima leži najveća odgovornost imaju svakako zasebno mjesto u ovoj jigerskoj priči.

Naime, mnogi napadi predatora prođu bez rezultata, bez prilike da se potvrdi kontra, dok se dobar dio kačenja svede na zamaranje od desetak sekundi nakon čega se riba nepovratno gubi.

BBS Sport u svojoj ponudi ima idealne udice za ovakav način ribolova. Riječ je o Kabuto Jigging udicama koje su upravo savršene za opremanje manjih jigova za lov s obale no isto tako i za jigging ribolov s broda. Plava riba je još uvijek aktivna u kanalima i često je jigging jedina tehnika kojoj joj se može doskočiti u ovom prijelaznom periodu kada se sprema napustiti uzobalje i kanale.

Kabuto Jigging udice su dostupne u veličinama M, L, LL, i 3L što pokriva sve jigerske potrebe. Dodatno su opremljene reflektirajućim perima poput udica namijenih turskoj panuli s tim da veličina M i ima i Fight Glow svjetleći efekt što je pojedinim vrstama poput velikih šaruna poseban okidač za napad.

Kabuto Jigging udice su dostupne na prodajnim mjestima tvrtke BBS Sport po cijeni od 58 kuna po pakiranju.

 

INFO:

BBS Sport

Tel.01/2303-435

www.ribolovnipribor.hr