BBS sport nam je za ovu sezonu pripremio novu paletu oita skosavica za eging, sve popularniji lov liganja s obale, pod nazivom Duel EZ-Q Dartmaster. Riječ je o potpuno novoj, poboljšanoj verziji svima znanih modela iz serije EZ-Q.

Duel EZ-Q Dartmaster skosavica je kreirana kombiniranjem najboljih odlika postojećeg modela i Pata Pata tehnologije s dodatnim inovacijama na samom tijelu varalice.

Duel EZ-Q Dartmaster je opremljena s izduljenim i dovoljno širokim nehrđajućim spojnim ‘okom’ čime je omogućena maksimalna kontrola varalice u povlačenju. Zahvaljujući oita obliku škampa s istaknutim prstenasto valovitim rubovima, ova varalica tijekom lova emitira specifične titrajne valove koji su u stanju privući lignju i sa uistinu velike udaljenosti.

Baš kao i kod legendarnog Pata Pata modela lov skosavicama Duel EZ Q Dartmaster je krajnje jednostavan jer tehnologija ove varalice zapravo sama odrađuje 90 posto posla. Na vama je samo da je zabacite i polako uz povremene trzaje privlačite obali.

Duel EZ Q Dartmaster skosavice su dostupne u tri veličine, 2.5, 3.0 i 3.5 s tim da je paleta boja više nego impresivna. Svaka je skosavica opremljena realističnim crvenim očima i UV trakom u neposrednoj blizini dvostrukih inox krunica. Nogice su svjetleće, kao i kod Pata Pata modela, dok vanjski olovni teg ima posebnu zaštitu od zadjeva. Brzina zarona je od 3,5 do 5 sekundi po metru.

Cijena Duel EZ Q Dartmaster skosavica se u zavisnosti od odabranog modela kreće od 84 do 92 kune.

INFO:

BBS Sport

Tel.01/2303-435

www.ribolovnipribor.hr