Još jedan biser iz Daiwine palete rola upotpunio je ponudu našeg distributera ribolovne opreme Luna Maris. Riječ je o pravom malom remorkeru sa silom kočenja od 6 kilograma. HardBodyZ tijelo role napravljeno je od aluminija te pruža stabilno uležištenje za 7 ležajeva i ABS aluminijsku špulu posebno opremljenu centralnim gumenim prstenom koji u potpunosti sprječava klizanje pletene strune pod velikim opterećenjem. Zahvaljujući DigigearII sistemu i posebno ugođenom prijenosnom mehanizmu glatko i mekano okretanje ručice i kod najvećih napora rezultira optimalnim prijenosom snage pretvarajući ribolov u poseban užitak

A zahvaljujući aluminijskom kućištu i air rotoru Daiwa BG je iznimno lagana. Dok najteži model klase 8000 teži 850 grma, najmanji model klase 3000 teži tek 305 grama.

S ovom se rolom s jednakim guštom može loviti iz barke kančenicom kao i s kraja na fermu.

BG role su finalizirane posebnom obradom površine bez bojanja, tako da se u potpunosti otklanja mogućnost otpadanja boje kod grubog korištenja u morskom ribolovu.

Pogonska ručka je čvrsto uvijena u tijelo role bez ikakve mogućnosti deformiranja što je izuzetno važno kada je kompletan pribor u zamaranju kapitalnih primjeraka izložen krajnjim naporima.

U ponudi su modeli u rasponu od 3000 do 8000, pri čemu je važno naglasiti da se preklopnik kod modela iznad 4500 ručno okreće. Naravno, ti najveći modeli su idealni za sve ekstremne oblike ribolov poput primjerice vertical jigginga.

 

 

 

INFO:

Luna Maris

Tel. 091-364-0078

lunamarisveleprodaja@gmail.com