Sve je započelo prije četrdesetak godina kada je Rick Konstantin, tada dječak, sa svojim ocem Tedom počeo ploviti i lutati šumama. Uskoro je postao čarteraš i komercijalni ribar što mu je omogućilo testiranje gotovo svakog noža i alata za ribolov dostupnog na tržištu i to u najnepovoljnijim uvjetima. Frustriran kvalitetom i izvedbom onoga što je komercijalno dostupno Rick je odlučio pokrenuti vlastitu proizvodnju. Još kao potpredsjednik marketinga za Acme United Corporation, koji je inače lider u proizvodnji alata za rezanje i materijalne tehnologije, Rick je odlučio razviti vlastitu liniju pomorskih alata što je bila svojevrsna poveznica njegove strasti s patentiranim tehnologijama i inovacijama Acme Uniteda.
Tako je Rick okupio tim i formirao svoj Cuda brend kojem je glavni cilj bio i ostao proizvodnja alata vrhunskih performansi.

Cuda alati su stvoreni tako da traju i u najekstremnijim uvjetima.

U proizvodnji se koristi Acmeova patentirana tehnologija titanskog vezanja i njemački čelik 4116 za nenadmašnu otpornost na koroziju. Ova inovacija je postavila potpuno nove standarde za sve ostale dostupne alate. Cuda uvijek koristi samo najbolje u materijalima, uključujući titanske legure, aluminijske legure, njemački nehrđajući čelik i volfram karbid, jamčeći vrhunsku izvedbu tako da na sve alate daje doživotno jamstvo!

A da bismo i mi mogli uživati u rukovanju s Cuda alatima pobrinula se zadarska Udica. U ovoj prodavaonici ribolovnog pribora možete pronaći vrlo širok asortiman Cuda alata, od kuka i harpuna, preko noževa i škara do kliješta za krimpanje.

Većina je alata multifunkcionalna, poput škara koje se vrlo jednostavno razdvajaju nakon čega postaju nož, šilo, bodež ili poluga dok primjerice svi Cuda noževi imaju punu tang konstrukciju.

Svi Cuda alati su izrađen od nehrđajućih materijala dok su rukohvati ergonomski oblikovani tako da savršeno pristaju u svaku ruku. A ako do sada niste imali prilike osjetiti kako Cuda alati leže u ruci, pođite do Udice i probajte, sigurno će vam se svidjeti.

 

Udica-Sonik

Tel. 023/305-398

www.sonik.hr