Asso strune su svojom kvalitetom u kratkom vremenu osvojile povjerenje kod svih ribolovaca koji su se imali prilike susresti s ovim monofilima.

Tako je Asso Trave posebno omiljen kod profesionalaca parangalista koji ga koriste za ‘madre’ liniju na parangalima. Ovu strunu odlikuje posebno dobar odnos cijene i kvalitete, ali i savršena ravnoteža najvažnijih karakteristika. Asso Trave je istovremeno mekan, čvrst, transparentan, otporan na habanje i izuzetno nosiv na čvoru. Osim toga ne uvrće se pri odmotavanju s vitla i meko se spušta u kofu.

Za razliku od Asso Trave, Asso Peloverme je posebno mekan i podatan. Čak je mekši od popularnog Super Softa tako da je to zapravo najomiljeniji parangalski najlon na jugu Italije. Naravno, pogodan je i za pjoke.

U ponudi je i spomenuti Super Soft, klasični parangalski najlon, posebno pogodan za sportski ribolov jer se iznimno lako slaže i u najmanje kofe. Super Soft je monofil praktički bez memorije.

Svakako treba spomenuti i Atlantic Line, bijeli i pink, visokokvalitetni najlon za parangale. Posebno je pogodan za plivajuće i pridnene parangale s tim da Pink verzija postaje praktički nevidljiva već nakon prvih par metara potapanja.

U ponudi su najtraženiji promjeri tako da problema u biranju optimalnog dijametra i nosivosti praktički ne bi trebalo biti. Cijena vas također ne treba brinuti jer je u ovoj prodavaonici to stavka na koju nitko od kupaca nema prigovora. Na vama je samo da dođete i odaberete najprikladniji najlon nakon čega se možete prepustiti užitku lova.

 

INFO:

Sub Adventure

+385 23 214 848

+385 99 53 00 478

+385 98 330 600

www.sub-adventure.com/

zadarsub@zadarsub.hr